Najem karaok, dj-a in ostalih storitev

Rezervirajte svoj termin in si zagotovite nepozabno zabavo!

  • Najem karaok

Ponujamo vam celostno karaoke storitev s karaoke djem, ki vrti karaoke po vaših željah. Med odmori vam dogodek popestri z glasbenimi vložki. Seznami pesmi so na razpolago na dogodku. Na voljo so vam: slovenske, ex Yu, ter tuje, med drugim tudi nekaj španskih, italianskih, francoskih ter nemških karaok. 

3h-200€

  • Najem dja in karaok

Popestrite si dogodek z dj in karaoke animacijo. Izvedbo zaupajte nam, vi pa odigrajte svojo vlogo:)

300-350€ 

  • Najem dja

Nudimo vam storitev najema dja z opremo in ozvočenjem. Zabavati znamo z večimi glasbenimi zvrstmi iz različnih glasbenih obdobij. Lahko nas slišite v nekaterih priljubljenih ljubljanskih lokalih.

250-300€

  • poroke

Dj vrti tempu dogodka primerno glasbo, prilagojeno željam mladoporočencev (okvirni dogovor). Vrti hite iz različnih glasbenih obdobij in s posluhom za glasbene želje. Ponudimo vam pomoč pri tehnični izvedbi dogodka. Priskrbimo ozvočenje, luči, projektor in projekcijsko platno, ter mikrofon.

 

DJ 500€ / DJ+KARAOKE 600€ / Dj+FOTOZABAVA 700€ / DJ+KARAOKE+FOTOZABAVA 800€

 

  • Fotozabava

Fotozabavne storitve so predstavljene na spletni strani fotozabava.si Tehnologija, ki jo uporabljamo, omogoča menjavo digitalnih ozadij (tehnologija Chroma Key-green screen). Program vam lahko prednastavimo tako, da boste pred foografiranjem izbrali med različnimi ozadji. Slideshow fotografij se takoj prikazujej na dodatnem zaslonu (Tv, projektor), lahko jih delite na družabnih omrežjih, jih natisnete, pošljete po mejlu,..

Fotozabava 300 EUR 

 

  • Mini karaoke

Tudi vaši otroci lahko zapojejo na karaoke. Za najmlajše nudimo Ljudske pesmice za otroke, za malo starejše, pa celo četico modernih hitov superzvezdnikov! Dj vmes vrti primerno glasbo.

1h 100€

2h 150

  • Prednovoletne zabave

Ponujamo vam celostno storitev za poslovne zabave; dja in karaoke  Po potrebi priskrbimo ozvočenje za cca 100 ljudi in luči (vključeno v ceni). Pohitite in si rezervirajte svoj termin!

 

Najem Dja s karaokami 550€ (od začetka do konca eventa)

 

 

facebook

Koledar dogodkov

želim biti obveščen o karaokah vobvestilo mi pošljite na

Dovoljujem, da se moj e-mail naslov uporabi v namene obveščanja prireditelja karaoke.si. [varovanje podatkov]

semdosegljiv sem na e-naslovuter telefonuzanima me


Kontaktni obrazec

semdosegljiv sem na e-naslovuter telefonuzanima me